OM OS

Partisalg.dk er en handelsvirksomhed, der omsætter varepartier. Primært inden for byggematerialer, værktøj, inventar og tilbehør samt hus og have. Andre ting finder dog også vej igennem vores dynamiske lager.

Prøv os, hvis du har nogle varer, der skal omsættes. Vi er kendt for at aftage både meget store partier (flere lastvognstræk) og enkelte paller med varer. Og i hele eller opdelte partier sælger vi til en meget fair pris.

HISTORIEN

Det begyndte med brugte byggematerialer hos Kingo Karlsen A/S. I 2010 flyttede handlen over i Bango A/S, som koncentrerer sig om vinduer, døre og porte. Alle andre varer blev lejlighedsvis håndteret med ”venstre hånd”, indtil man i 2017 besluttede at oprette en selvstændig afdeling til denne aktivitet med partivarehandel. Nu er afdelingen partisalg.dk tilbage som en del af Kingo Recycling A/S, men har samtidigt fortsat et godt indkøbssamarbejde med Bango A/S.

Bjarne Pedersen
Afdelingsleder

Bjarne P. har været den gennemgående figur siden 2008 og er fortsat leder af afdelingen partisalg.dk. Mange gode handler er lavet gennem tiden og flere handler med samme leverandører og kunder. Det vidner om troværdighed og seriøsitet.

Benny Nielsen Thomasen
Projekt konsulent

Benny T. har altid været handelsmand og i flere år drevet selvstændig ”krejler forretning”. I 2017 kom han til Bango A/S og er nu fulgt med over i partisalg.dk, hvor han kan udnytte sit talent for at spotte de gode varer. Benny er meget vellidt hos kunder og samarbejdspartnere.